Lees wat klanten vertellen over Acupunctuur Kuyper in Bergen op Zoom

10

14 beoordelingen met een gemiddelde score van 10
10

Zeer goede ervaring veel geleerd

32 kg afgevallen en een nieuwe eet gewoonte aan overgehouden, hier heb ik de rest van mijn leven wat aan. Ben nu een stuk fitter en gezonder bedankt Mike

Zou u ons aanbevelen?

Ja

09/05/2019

Ger

10

Mijn lichamelijke klachten werden goed begrepen en derhalve met goed resultaat behandeld

De 1e behandeling was best een beetje spannend, maar ik voelde me al snel op mijn gemak. Ik kreeg waardevolle tips en uitleg over de behandeling. Het resultaat is fantastisch, ik ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

03/05/2019

Anita

10

Een professionele praktijk.

Een prettige en persoonlijke behandeling

Zou u ons aanbevelen?

Ja

03/05/2019

Ingrid

10

9

.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

01/05/2019

Najia

10

Heel professioneel en klantvriendelijk !

Hele goede sfeer, zeer prettig in de omgang en nemen alle tijd voor je! Dank je wel Celia!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

01/05/2019

Layla

10

Een hele fijne sfeer en goed behandeld.

Ik werd erg vriendelijk behandeld. Ik vond het in het begin best wel eng maar daar werd ik makkelijker overheen ingezet. Iets waar ik niet zo 123 aan zou denken maar toch enorm heeft geholpen in mijn probleem! Een dikke 10 zou ik zeggen

Zou u ons aanbevelen?

Ja

26/11/2018

Maikel

10

Super. Lees onderstaand verhaal

Nadat ik twee jaar lang het ziekenhuis bezocht had wegens nek en schouder klachten, en ik als conclusie. Uitbehandeld kreeg ben ik mike kuyper gaan benaderen. Sceptisch maar als laatste redmiddel heb ik accupunctuur en cupping aangegrepen. En na een aantal behandelingen bemerkte ik enorme vooruitgang. Waar mijn klachten een beperking waren kon ik ni weer alles gaan doen. En de pijnstillende medicatie als oxynorm en morfine liggen ongebruikt in de medicijnkast sindsdien. Ik slikte enorme hoeveelheden van dat soort spul voor de behandeling. Nu ben ik helemaal terug naar nul medicatie en mijn werk in de zorg kan ik zonder pijn uitvoeren. Ik ben nadien ook voor andere klachten bij Mike geweest en bij mij werken de behandelingen perfect. Ik ben ontzettend blij met Mike. Gr karin

Zou u ons aanbevelen?

Ja

17/10/2018

Karin

10

Mike is een zeer deskundige fysiotherapeut en acupuncturist

Mike is een zeer deskundige fysiotherapeut en acupuncturist. Ik heb veel baat bij zijn behandelingen van mijn klachten.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

16/10/2018

Herman

10

Uitstekend!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

10/10/2018

Tolga

10

Dit hele seizoen geen last gehad van hooikoorts.

Twee jaar geleden voor het eerst bij Mike geweest voor schouderklachten, dit had heel goed geholpen. Daarom dit jaar ook eens acupunctuur geprobeerd voor hooikoorts en heb sinds de start van de behandelingen eigenlijk geen klachten meer gehad! Top!

Zou u ons aanbevelen?

Ja

10/10/2018

Zacharia