Lees wat klanten vertellen over Acupunctuur Kuyper in Bergen op Zoom

10

21 beoordelingen met een gemiddelde score van 10
10

Super lieve mensen

Ik werd behandeld voor pcos, na 4 acupuntuur behandelingen en kruiden was mijn menstruatie cyclus weer normaal. Ben blij ook dat Zeliha geduld met mij heeft gezien mijn grote angst voor naalden. Zeer positief ik blijf hier komen voor de rest van mijn klachten Groetjes Es

Aanbevelen?

Ja

14/01/2020

Es

Company name:

10

Meer dan tevreden!

Zeker een aanrader! Fijne sfeer, erg vriendelijk en meteen een ontspannen resultaat. Alles wordt duidelijk uitgelegd en besproken. Beter kan je het niet wensen ;)! Toppers.

Aanbevelen?

Ja

22/11/2019

Ermina

Company name:

9

Vakkundig en klantvriendelijk

Zeer positief

Aanbevelen?

Ja

21/11/2019

Pierre

Company name:

10

Down to earth en luchtige benadering

Down to earth en luchtige benadering. Ik kwam voor het eerst en vond de acupunctuur en het cuppen op voorhand wat eng maar werd gerustgesteld met vriendelijke, open communicatie en goede uitleg. De vooruitgang na elke sessie was duidelijk met als eindresultaat een meer ontspannen lichaam.

Aanbevelen?

Ja

21/11/2019

Elly Kellner

Company name:

10

Geweldig,ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met Maike Kuyper als acupuncturist, hij luistert naar je klachten en vervolgens neemt hij de juiste behandeling.

Aanbevelen?

Ja

24/10/2019

John

Company name:

10

Fantastisch geholpen!

Behandeld voor nek en schouderpijn, ben heel tevreden met het resultaat.

Aanbevelen?

Ja

10/09/2019

Pieter

Company name:

10

Super!

Ik ben al eens bij een acupuncturist geweest, maar mijn ervaringen waren daarbij gemengd. Ik kwam dus al een beetje met een sceptisch gevoel naar deze praktijk, maar ik wilde het wel proberen. Ik had al een langere tijd last van mijn spijsvertering. Het leek wel alsof ik letterlijk met iets mijn maag zat dat niet weg was te krijgen. Na 4 behandelingen voelde ik echt een verschil. Ik heb meer rust in mijn hoofd, meer energie en mijn spijsvertering is ruim verbeterd. Ik ben ook heel tevreden over hoe de behandelingen verliepen. Mike neemt steeds de tijd om naar jouw verhaal of ervaringen te luisteren. Daarna zorgt hij ervoor dat je heerlijk kan ontspannen en kan genieten van de behandeling. Bij mijn klachten werd er een kruidenmix aangeraden. Deze combinatie van acupunctuur en kruiden werkte voor mij heel goed.

Aanbevelen?

Ja

29/08/2019

Jan

Company name:

10

Zeer goede ervaring veel geleerd

32 kg afgevallen en een nieuwe eet gewoonte aan overgehouden, hier heb ik de rest van mijn leven wat aan. Ben nu een stuk fitter en gezonder bedankt Mike

Aanbevelen?

Ja

09/05/2019

Ger

Company name:

10

Mijn lichamelijke klachten werden goed begrepen en derhalve met goed resultaat behandeld

De 1e behandeling was best een beetje spannend, maar ik voelde me al snel op mijn gemak. Ik kreeg waardevolle tips en uitleg over de behandeling. Het resultaat is fantastisch, ik ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb!

Aanbevelen?

Ja

03/05/2019

Anita

Company name:

10

Een professionele praktijk.

Een prettige en persoonlijke behandeling

Aanbevelen?

Ja

03/05/2019

Ingrid

Company name: