Lees wat klanten vertellen over Acupunctuur Kuyper in Bergen op Zoom

10

22 beoordelingen met een gemiddelde score van 10
10

Na jaren van slapeloosheid slaap ik weer.

Jarenlang (15 jaar) leed ik al aan slapeloosheid en slecht in- en doorslapen. Soms sliep ik ‘s-nacht slecht in en lag minstens 3 uur naar het plafond of tv te staren. Als ik dan eindelijk in slaap viel was dat voor 1/2 of 1 uurtje en was daarna weer klaarwakker. Zo sliep ik gemiddeld 3 uur per nacht. Maar ik sliep ook nachten helemaal niet. Alle slaapmiddelen en paardenmiddelen heb ik al geprobeerd de huisarts wist ook niet wat ze nog kon doen. Totaal uitgeput raak je hier van. Ik ging ook al jaren naar Amsterdam naar het herseninstituut om als vrijwilliger aan allerlei slaaponderzoeken mee te werken en bracht o.a. uren door in de scanner. Ik kreeg ‘s-avonds een muts met elektroden verbonden aan lange slurf van draden op en moest dan zo gaan slapen. Aan de hersengolven konden ze dan zien hoe ik -’s-nacht sliep (niet dus). Op een middag zat ik in de trein onderweg van Amsterdam naar huis en raakte aan de praat met een oudere dame (een voormalig arts neurologie uit de Sovjet-Unie). Ze vroeg wat ik in Amsterdam had gedaan en ik vertelde haar over mijn medewerking aan het herseninstituut. Zij raadde mij aan om eens acupunctuur te proberen. Ik zocht op internet naar een acupunctuur in de buurt en vond o.a. de site van acupunctuur Kuyper. Ik belde om een afspraak te maken en kreeg binnen een week een afspraak met Zeliha kuyper. Vrijdag 4 september 2020 ging ik erheen en maakte kennis met Zeliha een leuke enthousiaste vriendelijke jonge vrouw. Na de eerste behandeling ging ik ‘s-avonds 23.00 uur naar bed en sliep vrijwel meteen in, ik sliep zelfs door tot de volgende morgen 10.00 uur. Dat had ik al in geen jaren meer beleeft. Na slechts 6 behandelingen en een voorschrift van Chinese kruiden slaap ik weer normaal. Ik raad iedereen met slaapklachten aan om naar Zeliha Kuyper te gaan. Je moet het echt proberen. Die naaldjes zijn zo dun en Zeliha is zo vaardig ik voelde er niets van.

Aanbevelen?

Ja

13/10/2020

ellen

10

Super lieve mensen

Ik werd behandeld voor pcos, na 4 acupuntuur behandelingen en kruiden was mijn menstruatie cyclus weer normaal. Ben blij ook dat Zeliha geduld met mij heeft gezien mijn grote angst voor naalden. Zeer positief ik blijf hier komen voor de rest van mijn klachten Groetjes Es

Aanbevelen?

Ja

14/01/2020

Es

10

Meer dan tevreden!

Zeker een aanrader! Fijne sfeer, erg vriendelijk en meteen een ontspannen resultaat. Alles wordt duidelijk uitgelegd en besproken. Beter kan je het niet wensen ;)! Toppers.

Aanbevelen?

Ja

22/11/2019

Ermina

9

Vakkundig en klantvriendelijk

Zeer positief

Aanbevelen?

Ja

21/11/2019

Pierre

10

Down to earth en luchtige benadering

Down to earth en luchtige benadering. Ik kwam voor het eerst en vond de acupunctuur en het cuppen op voorhand wat eng maar werd gerustgesteld met vriendelijke, open communicatie en goede uitleg. De vooruitgang na elke sessie was duidelijk met als eindresultaat een meer ontspannen lichaam.

Aanbevelen?

Ja

21/11/2019

Elly Kellner

10

Geweldig,ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met Maike Kuyper als acupuncturist, hij luistert naar je klachten en vervolgens neemt hij de juiste behandeling.

Aanbevelen?

Ja

24/10/2019

John

10

Fantastisch geholpen!

Behandeld voor nek en schouderpijn, ben heel tevreden met het resultaat.

Aanbevelen?

Ja

10/09/2019

Pieter

10

Super!

Ik ben al eens bij een acupuncturist geweest, maar mijn ervaringen waren daarbij gemengd. Ik kwam dus al een beetje met een sceptisch gevoel naar deze praktijk, maar ik wilde het wel proberen. Ik had al een langere tijd last van mijn spijsvertering. Het leek wel alsof ik letterlijk met iets mijn maag zat dat niet weg was te krijgen. Na 4 behandelingen voelde ik echt een verschil. Ik heb meer rust in mijn hoofd, meer energie en mijn spijsvertering is ruim verbeterd. Ik ben ook heel tevreden over hoe de behandelingen verliepen. Mike neemt steeds de tijd om naar jouw verhaal of ervaringen te luisteren. Daarna zorgt hij ervoor dat je heerlijk kan ontspannen en kan genieten van de behandeling. Bij mijn klachten werd er een kruidenmix aangeraden. Deze combinatie van acupunctuur en kruiden werkte voor mij heel goed.

Aanbevelen?

Ja

29/08/2019

Jan

10

Zeer goede ervaring veel geleerd

32 kg afgevallen en een nieuwe eet gewoonte aan overgehouden, hier heb ik de rest van mijn leven wat aan. Ben nu een stuk fitter en gezonder bedankt Mike

Aanbevelen?

Ja

09/05/2019

Ger

10

Mijn lichamelijke klachten werden goed begrepen en derhalve met goed resultaat behandeld

De 1e behandeling was best een beetje spannend, maar ik voelde me al snel op mijn gemak. Ik kreeg waardevolle tips en uitleg over de behandeling. Het resultaat is fantastisch, ik ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb!

Aanbevelen?

Ja

03/05/2019

Anita