KOSTEN ACUPUNCTUUR

Let op: onderstaand zijn de nieuwe tarieven per 1 februari 2024.


Intake + eerste behandeling (45 min.) – €60,-

Vervolg consult (30 – 45 min.) – €60,-

Behandeling aan huis (regio Bergen op Zoom) – €90,-

WAT KRIJGT U VERGOED?

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering krijgt u uw acupunctuur behandeling bij Acupunctuur Kuyper in Bergen op Zoom vergoed. De basisverzekering vergoedt over het algemeen geen acupunctuurbehandelingen. Goed om te weten is dat Mike Kuyper is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, en daarmee bij de KAB-koepel. Zeliha Kuyper is aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. Een vergoeding van uw zorgverzekeraar moet dus geen probleem zijn. Aangezien acupunctuur uit uw aanvullende pakket komt heeft het geen invloed op uw eigen risico. 

Een consult bij Acupunctuur Kuyper bedraagt € 60,-. Aan het eind van de maand krijgt u een factuur opgestuurd die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Hierover ziet u een overzicht van de vergoedingen van enkele zorgverzekeraars. Meer informatie over de kosten en betaling kunt u vinden in onze betalingsvoorwaarden.

Let op: afmelden voor een afspraak dient uiterlijk 24 uur van te voren te gebeuren, anders zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.