14 Responses

 1. De ervaring van mijn vrouw en mijzelf bij dhr Kuyper zijn verbluffend.
  Na een bezoek en onderzoek in het ziekenhuis met enorme rugklachten, waar niets uitkwam,
  ben ik uiteindelijk bij Mike terechtgekomen. Na vier behandeling met acupunctuur ben ik volledig pijnvrij. Mijn complimenten.
  Na enige tijd had ook mijn vrouw erge klachten in de rug en benen. Nu direct naar Mike gegaan. Eveneens met geweldig resultaat.
  Een echte aanrader dus.

 2. Voor mijn migraine klachten naar Mike toe geweest.
  En na 3 behandelingen klachten vrij en nog steeds gelukkig.
  Ik had om de week last van een aanval en moest dus vaak de medicijnen er voor gebruiken.
  Na de behandelingen bij Mike geen klachten meer gehad en geen medicijnen meer nodig gehad.
  Een echte aanrader top!

 3. Beste Mike,

  onlangs ben ik door jou behandeld, ik was eerst erg sceptisch over acupunctuur. maar na de behandelingen door jou ben ik eindelijk pijnvrij. Hartelijk dank!

 4. Voordat ik aan acupuncture begon had ik last van regelmatige paniekaanvallen. Het gevoel de controle over jezelf kwijt te raken en niet meer zeker durven te zijn in drukke omgevingen.
  Nadat ik 6 weken behandeld bent komen de paniek aanvallen niet meer voor. Soms nog wel wat lichte angst, maar dit weet ik makkelijker te relativeren en kan nu na mijn behandel periode met veel meer zelfvertrouwen me werk en hobby’s oppakken.

 5. Beste Mike,
  Ik kwam bij jou met pijnklachten in de maagstreek. Na 6 behandelingen zijn deze zo goed als weg! Hartelijk bedankt hiervoor en mocht ik in de toekomst nog iets hebben, weet ik je te vinden!

 6. Voor ik bij Acupunctuur Kuyper kwam, ben ik verschillende keren naar de huisarts geweest voor mijn maag. Ik had geregeld last van diaree, snel een vol gevoel en zelfs last van buikkrampen. Zij gaven aan dat het een gevoelige maag was en er niets was wat zij konden doen.

  Echter voelde ik bij de eerste behandeling al verlichting. De naalden waren precies op de juiste plaats, waardoor mijn maag zich meteen beter ging voelen. Daarbij heb ik handige tips meegekregen om thuis met mijn voeding aan de slag te gaan. Doordat mijn maag een lange tijd niet goed gefunctioneerd had, werden ook andere aspecten behandeld, zoals mijn bloed/vermoeidheid en mijn overtollige gassen.
  Ook word er ingespeeld op je privé omstandigheden. De laatste 2 behandelingen had ik veel last van stress, waardoor er ook extra gekeken werd naar dit onderwerp.

  Nu een paar weken verder hoef ik geen rekening meer te houden met mijn maag. Ik houd mij nog steeds zo veel mogelijk aan de adviezen die gegeven zijn om mijn maag niet te hard te laten werken en mijn bloed nog beter te laten circuleren. Echter ben ik hier minder streng mee bezig als tijdens de behandeling.

  Voor mij heeft deze praktijk een heel belangrijk deel uitgemaakt in mijn leven. Ik kan weer genoeg eten zonder er later spijt van de te hebben of van tevoren bang te zijn voor de reactie van mijn maag. Wanneer er toch een reactie van mijn maag komt, weet ik deze te verlichten dankzij de gegeven tips. Daarbij heb ik meer energie om de dingen te doen die ik graag wil doen en hoef ik mij niet zoveel zorgen meer te maken dat ik teveel afval.

  Mike, bedankt voor alles!

 7. Ik heb een zwaar auto-ongeluk gehad, aanrijding met hoge snelheid, in Duitsland. Daarbij zijn de ligamenten in mijn schouder doorgesneden (AC Luxatie Rockwell 4) en zes ribben in mijn rug gebroken. De schouder is operatief vastgezet, maar zorgde vanaf het begin af aan al voor extreem pijnlijke steken in mijn hand. Dit was met pijnstillers niet weg te krijgen.

  Mike heeft mij vijf keer behandeld met naalden en cuppings. Iedere keer werd de pijn minder (behalve de tweede keer, toen werd het erger).

  Nu een half jaar na dato heb ik nagenoeg geen last meer van de pijnen. Deze spelen alleen nog maar op door lange motorritten of te weinig slapen na drukke werkdagen.

  Ik vreesde voor chronische pijnen de rest van mijn leven, maar nu weet ik dat er een oplossing voor is. Thanks Mike!

 8. Na een gezichtsverlamming gepaard met hevige zenuwpijnen en maanden pijnstillers slikken ben ik bij Mike terecht gekomen.
  Na 6 behandelingen helemaal pijnvrij en geen pijnstillers meer ben zeer tevreden over het resultaat
  Mike heeft mij zeer goed en eerlijk geholpen top wat een opluchting om pijnvrij te zijn
  Mike bedankt

 9. Bij mij zaten mijn nek en schouders al langer vast. Ook had ik al 5 jaar een beknelde zenuw in mijn linker arm waar de neuroloog niks meer aan deed. Moest maar leren leven met de tintelingen in mijn hand. Ben nu 7 keer door Mike behandeld en ben weer het “mannetje”.

 10. Ik had een nekhernia en een zenuw beknelling in mijn r.arm.Bij de 1e behandelingen kreeg ik acupunctuur en cupping voor mijn rug.Daar had ik ook vaak last van.Na een aantal behandelingen was de pijn vrijwel weg.Toen zijn we over gestapt naar mijn elleboog.Ook dat gaat gelukkig de betere kant nu op.Met veel rust nu ben ik er heel zeker van dat Mike me goed geholpen heeft en dat die naaldjes toch goed zijn werk doen.En de yitleg was ook top.Beter kun je niet krijgen

  Dank je wel voor alles Mike

 11. Na flink wat tobben met de hormonen die behoorlijk uit balans waren kan ik na zes behandelingen zeggen dat ik me behoorlijk beter voel! Nu hopen dat het zo blijft. Bedankt Mike!

 12. Na vele pogingen om te stoppen met roken en dat steeds mislukte was mijn laatste redmiddel om het met acupunctuur te doen.
  Zo kwam ik dus bij Mike terecht.samen met me vriendin die ook wilde stoppen.
  En ja het is gelukt na 3 behandelingen we zijn rookvrij.
  Mike is iemand die goed luisterd en kijkt en ziet wat voor persoon je ben.echt een aanrader
  Bedankt Mike

 13. Ik ben jaren lang een vaste klant geweest van de fysiotherapeut vanwege chronische nek en rugklachten. Dit hielp meestal maar enkele dagen en dan kwam het weer terug. Mike heeft met acupunctuur en cupping mijn nek en rug zo goed behandeld dat ik bijna nooit meer pijn heb. Nu ga ik 1 x in de zo veel tijd voor een beetje onderhoud”

 14. Alles geprobeerd met pijnklachten in de schouder. 3x spuit in gewricht gekregen voor weekje geen klachten. MRI , foto ,
  Niets te zien. fisio gehad , het werd alleen maar erger ! Uiteindelijk naar Mike gegaan , ondanks dat ik wel sceptisch was.
  Wat heb ik een spijt………… dat ik niet veel eerder gegaan ben😱 . Ik ben behandeld met acupunctuur en cupping en kruiden gehad voor thee .het is niet 100% over , maar ten minste 80% . Daar ben ik erg blij mee. Ik heb lang gewacht met deze resencie , maar nu weet ik zeker dat het echt geholpen heeft.
  Mike THX (Hwarang)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *