acupunctuur-kuyperWelkom op de website van Acupunctuur Kuyper te Bergen op Zoom. Met acupunctuur kan men in feite allerlei kwalen en symptomen behandelen. Pijn, vermoeidheid, stijfheid, emotionele problematiek? Het zijn vaak kleine dingen waar we een hele tijd mee blijven rondlopen, totdat ze op een gegeven moment ondraaglijk worden. Acupunctuur behandeld niet alleen de symptomen maar ook de oorzaak van deze klachten, waardoor je in het beste geval geen last meer ervaart in de toekomst. Niet alleen heeft acupunctuur een behandelende functie, acupunctuur heeft ook een preventieve functie!

In China en andere Aziatische landen zijn ze er al duizenden jaren achter dat een gebalanceerde levensstijl met gezonde voeding en voldoende afwisseling tussen werken en rust ervoor zorgt dat iemands weerstand hoog blijft en dus niet snel ziek wordt. Helaas hebben we het niet voor het zeggen in deze wereld en kan iedereen te maken krijgen met emotionele situaties, ongelukken of omstandigheden waardoor we alsnog lichamelijke klachten krijgen. Acupunctuur herstelt de balans in het lichaam zodat er weer ruimte komt voor een vrije stroom van energie. En zoals ze in China zeggen “tong zhi bu tong, bu tong zhi tang” wat vrij vertaald betekent “waar energie vrij stroomt is geen pijn, en waar energie stagneert is wel pijn”.

Benieuwd of acupunctuur iets voor jou kan betekenen? Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak via info@acupunctuur-kuyper.nl of 06 41 84 73 61. Meer informatie vind u op de contactpagina. Benieuwd of je verzekerd bent voor acupunctuur? Kijk dan op de kostenpagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *